Οι PLASTIC PEOPLE feat. Vicky B. Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010 live στο Cello

plastic-people3

Cello Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010 live οι PLASTIC PEOPLE feat. Vicky B. για μια ξεχωριστή μουσική βραδιά.

plastic-people1Οι Plastic People είναι ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε το 1997 στην Αθήνα. Το ρεπερτόριο τους – πολύ γνωστά, στο ευρύ κοινό, covers μαύρης χορευτικής μουσικής ( funk, soul, disco, R&B, reggae) – αλλά και η εμπειρία τους στο χώρο του live, τους καταξιώνουν σήμερα ως μια από τις πιο επιτυχημένες funky μπάντες της Ελλάδας.

Oι live εμφανίσεις τους, δημιουργούν ατμόσφαιρα party, διάθεση για χορό και ξεχωρίζουν για το groovy παίξιμο της μπάντας αλλά και για την εκπληκτική “μαύρη” φωνή του group Vicky B, που ξεσηκώνει το κοινό με την ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία.

Τα βασικά μέλη του group (Vicky B. και Γιάννης Σκυλλάς) αποτέλεσαν τον πυρήνα του σταθερού σχήματος του “Σταυρός του Νότου Club” από το 1998 μέχρι και το 2001, όπου και συνεργάζονται με τον γνωστό ηθοποιό, συνθέτη και μουσικό Γιάννη Ζουγανέλη. Έχουν υπάρξει επίσης ως σταθερό σχήμα σε διάφορους χώρους όπως : “Ζύθος Live” beer-restaurant, “House of the Rising Sun” bar, “A Liar Man” bar-restaurant, “Enteka” bar-restaurant και “The Wall” club.

Ακολουθούν σειρές εμφανίσεων με αφιέρωμα στη μαύρη μουσική σταθερά σε κάποιους χώρους : “Mike’s Irish Bar” (2002), “Stage live” (2003), “Soul Stereo” (2003-2004), “Πέντε Τέταρτα” (2004), “Deluxe”(2004-2005), αλλά και πολλά happenings σε χώρους στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

Οι Plastic People αν και θεωρούνται ένα κατ’ εξοχήν funky group, είναι αρκετά ευέλικτοι όσον αφορά στο ρεπερτόριο. Funk, soul, disco, R&B, Reggae αλλά και rock, blues, latin-rock, rock’n’roll είναι μερικά από τα είδη μουσικής που ερμηνεύουν.

Επιλέγουν γνωστές επιτυχίες καλλιτεχνών όπως : James Brown, Aretha Franklin, Joe Cocker, Tina Turner, Donna Summer, Stevie Wonder, Bob Marley, Sting, Santana, Prince, Beyonce, Alicia Keys, Lenny Kravitz, Pretenders, Rolling Stones, Red Hot Chilly Peppers, Blondie κ.α.

Επίσης υπάρχει ευελιξία και στη σύνθεση του σχήματος. Εκτός από τα βασικά 5 μέλη, το group συνεργάζεται και με άλλους (guests) μουσικούς (κρουστά, πνευστά, φωνές), ανάλογα πάντα με τις απαιτήσεις και το budget του εκάστοτε event.