ΧΑΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ QUARTET Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 στο Cello

harrislambrakisouartetΣάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 στο Cello

ΧΑΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ QUARTET

ΧΑΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΝΕΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ κοντρα μπασο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΙΑΝΟ
ΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΤΥΜΠΑΝΑ

Το συγκρότημα Χάρης Λαμπράκης Quartet σχηματίστηκε το 2006 και έκτοτε έχει συμμετάσχει σε συναυλίες και φεστιβάλ στην Αθήνα, αλλά και σ’ όλη την Ελλάδα. Το συγκρότημα αποτελούν οι: Νίκος Σιδηροκαστρίτης τύμπανα, Δημήτρης Θεοχάρης πιάνο, Δημήτρης Τσεκούρας κοντραμπάσσο και Χάρης Λαμπράκης νέυ

Νίκος Σιδηροκαστρίτης: Γεννήθηκε την 1η Απριλίου 1964 στην Αθήνα. Σπούδασε με τον Νίκο Κορατζίνο στη σχολή κρουστών του Ωδείου Αθηνών, αρμονία και αντίστιξη με τον Βαγγέλη Κοκκόρη και ντραμς με τον Γιάννη Φλώρο. Διδάσκει στο Modern Music School της Αθήνας. Έχει συμμετάσχει σε ηχογραφήσεις και συναυλίες.

Δημήτρης Θεοχάρης: Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου ξεκίνησε τις σπουδές του στο πιάνο και στα θεωρητικά. Συνέχισε στη Θεσσαλονίκη όπου πήρε πτυχίο φούγκας και πτυχίο μουσικολογίας από το Α.Π.Θ. Έχει συνθέσει πρωτότυπη μουσική για θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση, καθώς και για την τελετή έναρξης του Κλασικού Mαραθωνίου Αθηνών (2007). Έχει διδάξει τζαζ πιάνο και θεωρία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, ενώ διδάσκει θεωρητικά μαθήματα σε μουσικά σχολεία.

Δημήτρης Τσεκούρας: Γεννήθηκε το 1985. Μεγάλωσε στο Παγκράτι. Μικρός έκανε μαθήματα πιάνου και βιολιού. Στην πορεία, έπαιξε ηλεκτρικό μπάσσο και κιθάρα. Σήμερα, σπουδάζει κλασσικό κοντραμπάσσο στο Ωδείο Αθηνών με τον Τ. Κάζαγλη. Έχει συνεργαστεί και έχει μάθει πολλά από τον Κ. Γκουβέντα, τον Δ.Κορνηλάκη, τον Λ.Κηλαηδόνη, τον Δ. Δημοσθένους, την Σ. Θεοδωρίδου, τον Θ. Κοτεπάνο, τον Ν. Ξυδάκη, τον Τ. Φαραζή. Είναι σταθερό μέλος στα γκρουπ των Encardia και Elektrobalkana.

Χάρης Λαμπράκης: Γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Μαθητής του Μάριου Μαυροειδή στη μουσική, της Σύλβιας Κουτρούλη και του Ömer Erdoğdular στο νέυ, αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης και από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετέχει σε ηχογραφήσεις και συναυλίες, ενώ διδάσκει νέυ στο Ωδείο Αθηνών.